Om oss

Vi er et selskap under sterk vekst. Vår produktportefølje, som er helt oppdatert, består blant annet av energieffektive vinduer og skarpe solcellepaneler. Fornøyde kunder, miljø, fremtid og bærekraft ligger oss nært.

ENERGIHJEM - ET SELSKAP UNDER SPENNENDE UTVIKLING

Vi har lang erfaring fra hovedsakelig to forretningsområder - energisparende produkter og montering. Energihus vokser raskt og er på vei oppover!

Takket være lang erfaring fra det private markedet for energisparende tiltak, har vi gode anmeldelser som en ledende aktør i landet. Vår misjon er at både våre kunder og vår natur skal være vinnere! Vår vellykkede forretningsmodell er basert på det faktum at vi har et bredt spekter av kvalitetsprodukter som både sparer og gir energi. Vi tilbyr produkter som er oppdaterte og etterspurt. Investeringer som betaler seg selv og gir mange komfortfordeler. Dette er hovedsakelig vindus- og dørutskiftninger, solcelleinstallasjoner, varmepumper for luftkilder, garasjeporter og takskift.

Energibesparende skreddersydde løsninger

Vårt vinnerkonsept er; ”Rask, sikker montering, til en fast pris og med ferdige løsninger”. Det faktum at vi er merke- og produktuavhengige gir oss de beste betingelsene for å upartisk anbefale den absolutt beste løsningen for kunden.

Vi skreddersyr skreddersydde løsninger for de unike kundens behov og de spesifikke forholdene for deres eiendom. Vi overlater ingenting til tilfeldighetene!

Sikkerhet og merverdi

Vi jobber med såkalt ”restaurant service” hvor vi holder kundens hånd hele veien, fra kjøp til ferdig installasjon og fungerende anlegg. Ved å holde kunden informert gjennom hele prosessen, støtte og bistå med skjemaapplikasjoner for f.eks. ROOT og fjerning av gammelt materiale eller lignende gir sikkerhet og en viktig merverdi for hver kunde.

Bestill et gratis hjemmebesøk

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg og bestiller en tid som passer for en personlig konsultasjon på stedet i ditt hjem. Det blir et ubetinget møte hvor du får et prisforslag og kunnskap om mulige energibesparelser for akkurat din bolig!